ERZURUM / HORASAN - Kemerli Ortaokulu

5. sınıf öğrencilerimiz oyun oynayarak ülkemizin güzelliklerini öğreniyor.

Kas

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…"M.KEMAL ATATÜRK

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85. yılında okulumuzda yapmış olduğumuz törenle andık.

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda çoşkuyla kutladık.

Eyl

6/A sınıfımızın yaptığı gezegenler etkinliği.

Eyl

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna geldik.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Erzurum Kitap Akademisi (ERBAP) kapsamında yürütülen ve okulumuzda 3 yıldır devam eden Kitap Akademisi ilk mezunlarını verdi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim  yılının  sonunda okulumuzda yapılan futbol ve voleybol turnuvaları ile bahar şenliğimizi tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle kutladık.

May

5.sınıf çevremizi temiz tutalım adlı çalışmayla köyde belirli yerlere öğrencilerin yaptığı geri dönüşüm kutuları koyuldu.

May